Assalamualaikum & Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Lirik Aku Tak Bisa (Ukulele Version) - By SyamKamarul


Ok.. Bagi yang pertama kali mencari lirik lagu Aku Tak Bisa by SyamKamarul (versi ukulele), fiq ada share kan kat sini.. Owh ye.. Fiq start minat kat mamat ni punya suara mase Fiq ngah cari cover terbaik untuk Lagu Cinta Muka Buku...

Untuk versi lelaki, Fiq rasa SyamKamarul ni adalah calon yg sesuai.. Then tau2 dia pun ada lagu ori dia yang tersendiri.. So, play vdeo kat bawah ni, then refer lirik di bawah vdeo tersebut... Ok geng... Keep in Touch... Luv ya.. Rasa2 ye lagu ni gak bakal meletupppsss.....


Lirik Aku Tak Bisa (Ukulele Version) - By SyamKamarul

pandangan matamu terus menusuk ke kalbuku
pabila kita asyik berpandangan.. ohh..ohh
adakah kau rasa apa yang terusik di hati
tak bisa ku ungkapkan kepadamu...

aku tak bisa melafazkan kelu lidah tak terkata
tak bisa ku lepaskan takut tak bernafas..
aku tak bisa ucapkan
kau cinta teristimewa..
inginku katakan padamu
tapi aku tak bisa...

aku tak bisa...

degup berdebar rasa hati bila kau datang padaku
melempar senyum membuka bicara...ohhh uuu..
sejak itu kita asyik berdua dan bersama...
namun masih tak bisa aku ungkapkan..

aku tak bisa melafazkan..
kelu lidah tak terkata
tetap tak bisa ku lepaskan
takut tak bernafas..
aku tak bisa ucapkan kau cinta teristimewa..
inginku katakan padamu
tapi aku tak bisa...

bila tiba masanya
kau luah segala yang kau rasakan itu..
hancurnya rasa hidupku..
bila kau kata kau cinta yang lain...
jangan kata kita teman biasa...

aku tak bisa melafazkan kelu lidah tak terkata
tak bisa ku lepaskan
takut tak bernafas..
aku tak bisa ucapkan kau cinta teristimewa...
inginku katakan padamu
tapi aku tak bisa......


Previous
Next Post »

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner