Assalamualaikum & Selamat DatangSelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS / Whatsapp nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

6 Petanda Kamu Sudah Angau
1) Gelisah apabila dia tidak online di ruangan chat Gmail atau YM atau MSN atau FaceBook atau Tagged atau seumpama dengannya. Kamu jadi geram kerana dia tidak membalas mesej-mesej yang kamu hantar. Bertambah geram bila si Dia mesra dengan teman lain..
2) Sentiasa mencari alasan supaya dapat ke rumahnya walaupun hanya untuk meminjam DVD. Padahal DVD tersebut baru sahaja adik kamu beli semalam. Jangan lupa bagi Fiq pinjam ye.. =P
3) Kamu mula memegang semula buku kata-kata indah dan madah cinta. Juga rajin membeli buku psikologi tentang cinta dan cuba mempraktikkannya satu-satu pada si dia.
4) Si dia sering sangat memasuki alam mimpi mu sejak akhir-akhir ini. Haa.. Jaga-jaga... Boleh Fiq tahu mimpi apa? =)
5) Makan tak basah, mandi tak lena, tidur tak kenyang... Macam mana tu? Fiq pun dah pening..
6) Wajah dia sering bermain dalam bayangan. Bererti, bila kamu pandang si A, nampak macam si Dia.. Bila pandang si B, pun nampak macam si Dia.. Haaa.. Angaulah tu....
p/s: Jangan lupa share post kali ini di Facebook @ MySpace @ Tagged @ Friendster anda ye.. =)


KLIK DI >>SINI<< KALAU ANDA MINAT BISNES, TAPI TAK SUKA CARI ORANG. MACAM MANA NAK BUAT "ORANG YANG CARI ANDA!!"

ATAU

DAPATKAN PROMOSI DISKAUN PRODUK UNIK YANG TERBUKTI BERKESAN UNTUK PELBAGAI PENYAKIT KRONIK DI >>SINI!!<<

Previous
Next Post »

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner