Assalamualaikum & Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Harga Ubat Herba Resdung Tok Aki Murah - Set Lengkap

Promosi Herba Resdung Tok Aki - Stokis Sah.

Sekarang kalau tengok kat facebook, ramai betul yang promosikan herba resdung Tok Aki ni. Benda bagus kan.. Kalau x bagus, siapa yang nak guna dan promosikan. Setuju?

herba resdung tok aki, ubat resdung tok aki, harga herba resdung tok aki, harga ubat resdung tok aki, ubat resdung dan jerawat, ubat resdung tok aki testimoni, tok aki ubat resdung, tok aki herba resdung, tok aki resdung


Malah.. Zukieeeee yang terkenal kerana video pendek ye di fesbuk tu pun dah buatkan review untuk herba resdung tok aki ni. Memang ler dorang dibayar. Sekurang-kurang ye bila ada review macam ni, promosi yang dibuat begitu santai dan sampai mesej ye kepada customer.

Tak percaya? Jom layan video Zukieeeee kena resdung kat bawah ni:



Amacam? dah puas gelak? Ok lah.. Fiq nak inform yang fiq ada jual herba resdung tok aki ni.. So, kalau ada yang nak order, boleh dapatkan dari Fiq. Sebelum tu, Fiq belanja sikit gambar testimoni herba resdung ni ye.. Orang cakap, ianya sebagai pembakar semangat untuk korang juga mencuba ubat resdung ni.. InshaAllah, herba resdung ni paling mujarab.

Korang boleh buat rawatan sendiri kat rumah. Tak caya?


herba resdung tok aki, ubat resdung tok aki, harga herba resdung tok aki, harga ubat resdung tok aki, ubat resdung dan jerawat, ubat resdung tok aki testimoni, tok aki ubat resdung, tok aki herba resdung, tok aki resdung





herba resdung tok aki, ubat resdung tok aki, harga herba resdung tok aki, harga ubat resdung tok aki, ubat resdung dan jerawat, ubat resdung tok aki testimoni, tok aki ubat resdung, tok aki herba resdung, tok aki resdung

herba resdung tok aki, ubat resdung tok aki, harga herba resdung tok aki, harga ubat resdung tok aki, ubat resdung dan jerawat, ubat resdung tok aki testimoni, tok aki ubat resdung, tok aki herba resdung, tok aki resdung

Tak puas hati? Dapatkan lagi banyak testimoni di http://bit.ly/TestimoniTokAki

Baiklah.. Produk herba tok aki ni ada 3 jenis tau. Sila baca info di bawah ye..


set lengkap tok aki, herba resdung tok aki, ubat resdung tok aki, harga herba resdung tok aki, harga ubat resdung tok aki, ubat resdung dan jerawat, ubat resdung tok aki testimoni, tok aki ubat resdung, tok aki herba resdung, tok aki resdung

Herba Resdung Tok Aki (RM70)

Fungsi utama:
Membuang lendir kotor punca resdung dalam rongga hidung & tekak

Masalah yg sesuai:
Gatal2 hidung, telinga & mata
Kerap bersin
Hidung selalu berair & tersumbat
Alahan seafood
Tidur berdengkur
 Migrain

-------------------------------------------

Sabun Herba Tok Aki (RM49)

Fungsi Utama:
Membersihkan bahagian muka daripada hama, kotoran & bakteria yang boleh menyebabkan resdung

Masalah yang sesuai:
Gatal2 muka
jerawat
muka berminyak & kotor

-------------------------------------------

Jus Tok Aki (RM70)

Fungsi utama:
Mencegah masalah resdung dari dalaman serta meningkatkan imuniti badan terhadap resdung

Masalah yang sesuai:
Alahan/ allergi
Hidung selalu berair
Simptom resdung yang berulang (pencegahan)

BERITA BAIK!!

Kita ada buat promosi sekarang ni. Bagi yang berminat nak dapatkan Set Lengkap Tok Aki ni, korang boleh dapatkan pada harga RM189. Opsss.... Bukan.. bukan.. Untuk masa yang terhad, korang akan layak dapat dengan harga RM150 sahaja!! Jimat sebanyak RM39!

Tunggu...

Bukan itu sahaja, Fiq juga akan berikan free postage. Itu bermakna, kos pos Fiq tanggung untuk delivery dalam Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak! Best kan?

Cara guna yang betul, fiq akan share dalam whatsapp. Panduan tersebut telah disediakan oleh Puan Aiyu Addura. Nak tahu sekarang? whatsapp fiq sekarang ye.. 

Untuk dapatkan harga diskaun ini, korang hanya perlu whatsapp kod promosi:

" HR39 " ke nombor +60107949199

Selain cara guna, Fiq akan share juga pakej kombo herba resdung tok aki ni. So, korang boleh pilih mengikut budget dan kesesuaian masalah resdung korang.

Fiq tunggu anda whatsapp okeh.. Nak call terus pun boleh. Tapi, kalau anda guna smartphone ketika melayari blog fiq ni, just klik je gambar di bawah. Tak perlu dah nak taip2..

herba resdung tok aki, ubat resdung tok aki, harga herba resdung tok aki, harga ubat resdung tok aki, ubat resdung dan jerawat, ubat resdung tok aki testimoni, tok aki ubat resdung, tok aki herba resdung, tok aki resdung

Sebagai info tambahan, Fiq ada rakam video penggunaan herba resdung ni oleh ayah mertua Fiq.. Korang boleh tonton di bawah ye:


Cepat! Dapatkan Harga Diskaun Murah Herba Resdung Tok Aki Dengan Menghantar Whatsapp  Kod Promosi Di bawah:

" HR39 " ke nombor +60107949199

herba resdung tok aki, ubat resdung tok aki, harga herba resdung tok aki, harga ubat resdung tok aki, ubat resdung dan jerawat, ubat resdung tok aki testimoni, tok aki ubat resdung, tok aki herba resdung, tok aki resdung

Previous
Next Post »

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner