Assalamualaikum & Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Tayangan Awal Polis Evo 2015? Patut Pergi Atau Tak?

Ok.. Harini kami orang2 JB sangat bertuah sebab filem Polis Evo yang akan ditayangkan pada 17 September 2015 nanti, telah mendapat peluang menonton filem tersebut dalam siri jelajah tayangan awal oleh pihak Astro Shaw.


Mulanya tak plan pun nak pergi ke Aeon Tebrau City untuk join tayangan awal Polis Evo tu. Tapi masa Fiq driving nak balik rumah mertua kat Ulu Tiram, tiba-tiba teringat promo yang Shaheizy Sam buat kat Anugerah Warna haritu. Dia ada bagitahu yang tayangan awal bakal diadakan di JB pada 28 Ogos 2015. So, fiq suruh wife cek jadual aktiviti PolisEvo ni di www.PolisEvo.com.

Tumm.. Nasib yang baik.. Kebetulan last lokasi tayangan awal #PolisEvo tu diadakan di Aeon Tebrau City. 20 minit je dari rumah mertua, Lepas Maghrib, fiq bawa wife, adik2 ipar, mar dan ayah mertua terus ke Aeon TC tu..

polis evo full movie, polis evo lirik , polis evo mp3, lirik lagu polis evo , polis evo trailer , lagu polis evo, polis evo 2015, polis evo soundtrack, download lagu polis evo , shaheizy sam polis evo,


Sampai2 kat Aeon, terus cari kat mana pelakon2 Filem Polis Evo ni berada. Rupanya dorang buat sesi bertemu peminat di kawasan Ground Floor.. Sebelum tu kitorang punya excited terus naik ke level 2 kat kawasan Cinema ingatkan dorang berkumpul kat situ. Rupanya buat kt ground floor. Ok lah..

polis evo full movie, polis evo lirik , polis evo mp3, lirik lagu polis evo , polis evo trailer , lagu polis evo, polis evo 2015, polis evo soundtrack, download lagu polis evo , shaheizy sam polis evo,

Artis yang datang cuma Shaheizy Sam dan Mimi Ernida.. Sam memang hensem,. Ni 1st time jumpa depan2. Nak je suruh dia buka jaket time tu nak tengok muscle dia ketul2.. Haha.. Masa dorang (family) duk snap2 gambar bersama artis, fiq terus naik ke atas, beli 7 tiket kat kaunter. Harga dalam RM19/person. Mula-mula rasa mahal.. Tapi bagi setiap 2 tiket, dapat free 1 baju t-shirt PolisEvo yang bernilai RM20. Untuk 7 tiket tadi, Fiq dapat 4 helai baju tau! Haha.. Suka.. Suka..!

polis evo full movie, polis evo lirik , polis evo mp3, lirik lagu polis evo , polis evo trailer , lagu polis evo, polis evo 2015, polis evo soundtrack, download lagu polis evo , shaheizy sam polis evo,

Oklah.. rasanya malam tadi hanya fiq bawa 1 family dalam 7 orang untuk tonton filem Polis Evo ni. So, jadi perhatian sikit la masa ambil gambar dan siap diinterview sejurus tamat tayangan tau,, Wink.. Wink..

Btw, ingatkan tayangan awal ni macam tayangan perdana yang setengah jam macam tu. Rupanya ianya adalah Polis Evo Full Movie okeh..
\
polis evo full movie, polis evo lirik , polis evo mp3, lirik lagu polis evo , polis evo trailer , lagu polis evo, polis evo 2015, polis evo soundtrack, download lagu polis evo , shaheizy sam polis evo,

polis evo full movie, polis evo lirik , polis evo mp3, lirik lagu polis evo , polis evo trailer , lagu polis evo, polis evo 2015, polis evo soundtrack, download lagu polis evo , shaheizy sam polis evo,

Apa pun, fiq nak ucapkan tahniah kepada mereka yang sudah menonton tayangan awal Polis Evo yang rata-rata sangat berpuas hati dengan filem Malaysia umumnya dan filem Melayu khususnya. Serius, filem #PolisEvo kali ni memang gempak kebabom sebab pack of action. Banyak sangat aksi2 Zizan dan Sam. Anda takkan disajikan dengan aksi sahaja sebab ada juga unsur-unsur komedi dan nilai kekeluargaan yang diterap dalam filem ni. 

Start-start filem ni macam boring sikit. Tapi bila masuk part Nora Danish kantoi kena skodeng, yang ni memang kelakar. Korang akan dengar penonton gelak sakan. Pastu tengok Zizan pakai uniform polis. Ko rasa? Mula-mula macam ye tak ye je Zizan ni bawa watak polis. Tapi korang tonton la sendiri nanti..

Soundtrack polis evo dan background muzik ye memang gempak. Aksi-aksi letupan, tembakan sana sini, kejar-mengejar penjenayah. Kalau korang nak tengok kereta Evo kejar van buruk, boleh la tengok kat filem ni. Part ni memang lawak sebab Evo punya canggih, amik masa lama nak kejar van buruk.

polis evo full movie, polis evo lirik , polis evo mp3, lirik lagu polis evo , polis evo trailer , lagu polis evo, polis evo 2015, polis evo soundtrack, download lagu polis evo , shaheizy sam polis evo,
Sempat selfie bersama Shaheizy Sam dengan adik-adik ipar dan wife.
Berapa bintang? 5 Bintang! Bawa kawan-kawan, adik-beradik tonton filem ni. Nak tengok six pack Shaheizy Sam? Nak tengok Sam dan Zizan beraksi sebagai hero? SuperCop? dan Gay Bond? Sape tu?? Jangan lupa tonton tayangan awal yang masih ada atau pada 17 September 2015 nanti. 

Untuk next event, korang bolehlah layari web rasmi PolisEvo untuk lokasi seterusnya di www.PolisEvo.com
Previous
Next Post »

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner