Assalamualaikum & Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Sembelit? Seksa Tak? Kalau Kena Memang Tak Tahan!

ubat sembelit, petua sembelit, ubat sembelit tradisional, atasi sembelit, greenfit, ubat sembelit paling berkesan


Nak tanya, pernah alami situasi macam ni?

Bangun pagi2, perut rasa memulas-mulas. Cepat-cepat masuk toilet sebab nak melepas hajat besar terhamat. Tapi.. Bila da masuk toilet, jenuh meneran, muka biru beb tapi najis tak keluar-keluar.

Alahai.. Seksa kan? Perasan tak, bila makin dipaksa teran tu, najis rasa keras keluar melalui lubang dubur.. Tengok2 kat mangkuk jamban tu, ada menitis-nitis darah. Pernah alami?

Ni la yang dinamakan SEMBELIT!

ubat sembelit, petua sembelit, ubat sembelit tradisional, atasi sembelit, greenfit, ubat sembelit paling berkesan


Kalau dibiarkan lama-lama, boleh kena buasir! Tak percaya? Cubalah...

Fiq just nak sharing 1 produk untuk atasi masalah sembelit ni. Korang mesti tengah cari ubat sembelit yang paling berkesan kan? Fiq dah cuba. Serius.. Memang berkesan untuk diri Fiq. InshaAllah korang pun boleh.

Fiq pernah alami situasi macam di atas. Sebab tu Fiq boleh kongsi dan rasa apa yang korang alami. Memang seksa bila kena sembelit. Lagi-lagi bila tak jaga pemakanan dan kurang sesangat minum air putih. Fiq ni jenis suka minum air manis je. Heee..

Kalau korang memang nak cari ubat resdung yang berkesan, fiq syorkan amat2 korang klik kat web www.ubatsembelit.com ni.

Petua Tradisional Rawat Sembelit?


Fiq setuju! Rata-rata yang google keyword ni sebab nak cari alternatif terbaik untuk masalah sembelit korang kan? Tapi.. Rata-rata2 info yang ada kat internet ni jenis copy paste je. Entah betul atau tidak. Seeloknya, dapatkan nasihat dari doktor dahulu sebelum amalkan sebarang petua tradisional ni. Jangan memandai sendiri. Padah nanti.

Sementara tu, jom layan video kat bawah ni:



Dapatkan Ubat Sembelit Anda Di Bawah:

Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner