Assalamualaikum & Selamat DatangSelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS / Whatsapp nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Review Filem Polis Evo 2015 - Best Ke Tak?

Untuk entry kali ni, Fiq bukan nak buat full review mengenai Filem PolisEvo yang dilakonkan antara pelakon yang Fiq kenal ialah Shaheizy Sam, Zizan Razak dan Nora Danish. Daripada Fiq buat review jalan cerita semua, nanti korang dah tak rasa suprise la.

Sebab dalam filem Polis Evo ni ada macam-macam elemen yang digarapkan oleh pengarah. Pokok pangkalnya memang best. Fiq selalu menjual produk dan pastinya akan ada testimoni kan?

So, nak baca ape testimoni dari penonton yang dah tonton Filem Polis Evo 2015 ni?

Fiq just share feedback-feedback yang ada di instagram Shaheizy Sam selepas dia upload gambar dia bersama beberapa anggota polis di insta beliau bertanyakan pendapat dari penonton.


So, berikut adalah antara komen yang sempat Fiq rakam (mata dah ngantuk nak scroll yang lain2.. huhu)Ok.. Nak tengok Nora Danish bercakap Ganu? Nak tengok aksi tembak menembak Shaheizy Sam? Nak tengok gaya Zizan bawa kereta Evo? Bawa rakan-rakan semua pergi tonton Filem Evo. Korang pasti puas hati. Bila keluar wayang pun masih rasa nak gelak.

Kalau dah tengok, cer la komen sikit kat bawah ni k.

Assalamualaikum..
Previous
Next Post »

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner