Assalamualaikum & Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Yanalis Signature Skin Care Review - Kesan Setanding Tabita? Lulus KKM

Baiklah.. kepada anda yang dah singgah ke entry ini, Fiq nak bagi la sedikit review mengenai produk terbaru yang menerjah pasaran pada pertengahan bulan Mac 2015. Fiq difahamkan yang produk Yanalis ini sepatutnya masuk pasaran pada awal Mac. Tapi disebabkan beberapa masalah teknikal, kita bawa masuk pada pertengahan bulan.

Play Video Di Bawah. Iklan Yanalis Di Radio BestFM. 


Ok.. Mesti ramai tertanya-tanya apa kelebihan Yanalis ni kan? Betul ke setanding dengan Tabita? Dalam masa 3 minggu dalam pasaran, kita mula perkenalkan pada rakan-rakan terdekat dan saudara mara terlebih dahulu untuk mendapat feedback.

Antara pengguna awal ini rata-rata adalah pengguna tegar Tabita sebenarnya. Jadi, kita telah mengumpul feedback dari mereka. Antara respon yang Fiq dapat dari pengguna awal Yanalis ialah:

1) Krim siang dan malam Yanalis lebih lembut dan selesa bila disapu kat muka.
2) Krim siang dan malam Yanalis kurang melekit berbanding Tabita
3) Bau toner Yanalis Signature Skincare tidak sekuat Tabita


Selain faktor-faktor yang dinyatakan, mereka pakat bersetuju memilih Yanalis kerana produk tersebut telah mendapat kelulusan dari pihak KKM. No KKM bagi setiap produk Yanalis adalah seperti berikut:

Toner Yanalis - NOT150201643K 
Facial Foam Yanalis -  NOT150201642K 
Daily Cream Yanalis -  NOT150201644K 
Nightly Cream Yanalis -  NOT150201645K



Mungkin ada yang cakap, kalau cakap tanpa bukti, atau testimoni tak guna jugakan.. Jadi, untuk tempoh yang singkat ni, Fiq berjaya juga untuk kumpul beberapa testimoni yang rasanya sesuai untuk dikongsikan di sini:

yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary.

yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary.

yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary.

yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary.

yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary.
yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary.

Cukuplah ea Fiq kongsikan testimoni kat sini. So selain promosi online, pihak pengurusan Yanalis telah sign kontrak bersama BestFM untuk mengiklan di radio tersebut. Nah.. Lepas ni makin ramai la yang kenal Yanalis Signature Skincare ni..

yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,


Buat masa ni, hanya Trial Set sahaja yang dikeluarkan. InshaAllah pada bulan Mei nanti kita akan bawa 1 lagi set yang besar iaitu YSS Exclusive Set yang mana ianya boleh tahan antara 3-4 bulan. Manakala trial set bole tahan antara 3-4 minggu bergantung pada penggunaan. Kalau korang tepek tebal2, maka cepatlah stok korang habis.. Ye ke idak..? Haha..

Untuk ringkaskan cerita, sekarang ni Fiq dalam proses untuk mencari pengedar-pengedar luar dari Johor Bahru ni.. Mungkin korang dari area Perak ke, dari Kelantan ke, dari Kedah atau Pahang ke.. Jika anda berminat untuk rebut peluang perniagaan bersama Yanalis, boleh roger-roger Fiq. Mungkin ada yang berminat nak borong untuk jualan kedai produk kecantikan anda kan.. Bole whatsapp Fiq dengan segera.

HARGA ISTIMEWA? 
KLIK DI BAWAH!


Previous
Next Post »

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner