Assalamualaikum & Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

SeoClerks.com Review Ikhlas - Alternatif Murahnya.my

review www.seoclerk.com, seoclerk.com review, www.seoclerk.com seller, how to buy on seoclerk.com, alternatif murahnya.my, beli view youtube murah,

Pernah tak antara korang yang singgah kat entry ni melanggan servis atau beli produk di www.Murahnya.my. Perasan tak? Sekarang ni website Murahnya.my tu dah tak boleh nak diakses lagi kan? Sehingga tarikh artikel ini ditulis, website tersebut masih lagi tak boleh nak masuk. Kenapa? Dengar2 cerita web tu kena hack dan disumbat dengan virus yang menjahanamkan sistem dorang.. Wallaualam..

Takpelah.. Ada berita baik nak SHARE pada korang yang sedang mencari alternatif website yang macam ala-ala www.Murahnya.my tu yang mana kat website tersebut menawarkan servis yang sangat murah dan berpatutan. Serendah $1 (RM3.30) sehingga ratusan dollar bergantung pada servis yang korang cari.

Website yang tu adalah www.SeoClerks.com <-- Klik dan Sign Up terlebih dahulu.

Antara servis yang ditawarkan:
1) SEO servis
2) Servis up page rank
3) Servis naikkan like facebook
4) Servis naikkan viewer, like atau comment kat YouTube
5) Servis naikkan follower kat instagram dan twitter
6) Servis create article
7) Jual beli software (macam2 jenis ada)
8) Service untuk Social Networks
9) Audio & Music 
10) dan macam2 lagi korang boleh check di bahagian Categories

review www.seoclerks.com, seoclerks.com review, www.seoclerks.com seller, how to buy on seoclerks.com, alternatif murahnya.my, beli view youtube murah
Halaman Utama Seoclerk.com

review www.seoclerks.com, seoclerks.com review, www.seoclerks.com seller, how to buy on seoclerks.com, alternatif murahnya.my, beli view youtube murah

Website ni mengumpulkan para penyedia servis dari serata pelusuk negara. So, pembelian servis dari web ni boleh menggunakan PayPal, PayZa, BitCoin dan Credit Card sebagai medium pembayaran.

Macam saya sendiri, saya menggunakan Debit Kad Maybank sebagai medium pembayaran. Yang bestnya, bila kita dah isi form untuk debit kad, pembelian seterusnya kita tak perlu lagi nak isi semula form ye. Just masukkan 3 digit di belakang debit kad yang kita registerkan pada memula tadi, then klik payment.

Cara-cara pendaftaran di www.SeoClerks.com boleh semak di link berikut. Langkah Mendaftar Di SeoClerk.com.

Selepas mendaftar, korang dah bolehlah nak pilih servis-servis yang korang berkenan. Macam saya sendiri, saya telah membeli beberapa servis yang saya rasa agak mahal di Malaysia, yang saya boleh dapat jauh lebih murah di SeoClerk ni. Antaranya:

>> Provide 1200+ Real FACEBOOK Likes or 500 INSTAGRAM FOLLOWERS for $1

>> give u Unlimited Youtube Views and Highest Google Ranking For Life info for $2

>> Give You 50 Targeted Country Youtube Video Likes Fast Delivery for $1

review www.seoclerks.com, seoclerks.com review, www.seoclerks.com seller, how to buy on seoclerks.com, alternatif murahnya.my, beli view youtube murah

Ni antara service provider (seller) yang saya sangat berpuas hati dengan servis mereka. Dalam masa yang sama ada beberapa lagi order yang masih In Progress.

review www.seoclerks.com, seoclerks.com review, www.seoclerks.com seller, how to buy on seoclerks.com, alternatif murahnya.my, beli view youtube murah

So, jom dapatkan servis terbaik dari seller yang dipercayai. Oh ye, ada juga berberapa Tips Memilih Seller atau servis yang ditawarkan agar korang rasa lebih yakin dan seronok untuk beli dan terus membeli di website SeoClerks.com tu.

Register Here >>> www.SeoClerks.com

p/s: Harap informasi ini dapat membantu korang mendapatkan servis yang lebih baik dan murah sebagai alternatif web service provider selain Murahnya.my. Sebar2kan pada kawan2 yang lain ye.. TQ.

review www.seoclerk.com, seoclerk.com review, www.seoclerk.com seller, how to buy on seoclerk.com, alternatif murahnya.my, beli view youtube murah,
Previous
Next Post »

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner