Assalamualaikum & Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Jimat!! Pernah Dengar Double Stemcell oleh Phyto Science? Review Testimoni Di sini.


Assalamualaikum.. Dah lama tak update post baru kan? Kali ni saya nak share 1 lagi produk yang semakin hangat diperkatakan di FB dan blog. Produk yang saya maksudkan adalah Double Stemcell keluaran Phyto Science Sdn Bhd.

Saya baru je jadi agen bagi produk ni. So, bagi yang berminat nak order Double Stem Cell ni, boleh roger2 saya k. So, meh tengok apa kelebihan dan kebaikan yang ada di dalam produk stemcell ni... Owh ye.. Baca sampai habis ye.. 

double stem cell marketing plan, double stemcell malaysia, double stemcell product, phyto science sdn bhd, iphyto science sdn bhd, how to market double stem cell, iphytoscience, product double stem cell, double stem cell product, benifit of phytoscience double stem cell, benefit of phytoscience double stem cell,
Secara umumnya, kebaikan double stemcell ini ialah:

- Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
- Membantu menguatkan sendi dan tulang.
- Membantu menjadikan kulit lebih gebu.
- Membantu bertindak sebagai anti penuaan.
- Anti oksidan untuk menjaga kesihatan sistem darah.
- Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka.
- Membantu meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan.
- Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolagen tersendiri.
- Menganjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya.
- Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit.

Ramai juga yang tertanya, apa tu double stemcell?

Baiklah.. Produk ni merupakan PHYTOCELL DOUBLE Stemcell  dari tumbuhan batang sel-sel kombinasi dengan menggunakan teknologi Swiss – PhytoCell TM Solar Vitis (Sel Stem Anggur), diperkaya dengan Acai berry dan blueberry untuk menyuburkan kulit anda dari dalam dan memberikan hasil yang ketara. DOUBLE stemcell ini akan mengaktifkan semula sel-sel pada seluruh tubuh badan agar sentiasa cergas dan bertenaga menjalani aktiviti harian. Ia sesuai untuk lelaki dan perempuan.



Yang ni pula antara testimoni untuk phyto double stemcell ni.

Apa Kata Mereka?

Testimoni Terbaru Double Stemcell 1
double stem cell marketing plan, double stemcell malaysia, double stemcell product, phyto science sdn bhd, iphyto science sdn bhd, how to market double stem cell, iphytoscience, product double stem cell, double stem cell product, benifit of phytoscience double stem cell, benefit of phytoscience double stem cell,

Testimoni Terkini Double Stemcell 2
double stem cell marketing plan, double stemcell malaysia, double stemcell product, phyto science sdn bhd, iphyto science sdn bhd, how to market double stem cell, iphytoscience, product double stem cell, double stem cell product, benifit of phytoscience double stem cell, benefit of phytoscience double stem cell,

Testimoni Double Stemcell 3

double stem cell marketing plan, double stemcell malaysia, double stemcell product, phyto science sdn bhd, iphyto science sdn bhd, how to market double stem cell, iphytoscience, product double stem cell, double stem cell product, benifit of phytoscience double stem cell, benefit of phytoscience double stem cell,
Bukan sahaja Umie Aida sebagai duta produk dan pengguna Double Stemcell, malah Erma Fatima pun turut menggunakannya sebagai menambah baik kesihatan beliau.

Testimonial Double Stemcell 4
double stem cell marketing plan, double stemcell malaysia, double stemcell product, phyto science sdn bhd, iphyto science sdn bhd, how to market double stem cell, iphytoscience, product double stem cell, double stem cell product, benifit of phytoscience double stem cell, benefit of phytoscience double stem cell,

Testimoni Review Double Stemcell 5

Testimoni Double Stemcell 6

Testimoni Double Stemcell Dari Pengguna Facebook:

testimoni double stemcell, testimoni fb double stemcell, stemcell murah

testimoni double stemcell, testimoni fb double stemcell, stemcell murah
testimoni double stemcell, testimoni fb double stemcell, stemcell murah

testimoni double stemcell, testimoni fb double stemcell, stemcell murah

bolehkah ibu menyusu ambil double stem cell phyto science?

For sure, anda mesti tak sabar-sabar nak order produk double stemcell ni kan? Kalau nak orderkan untuk family anda seperti mak ayah atau saudara mara, bolehlah order dengan saya.

Harga adalah seperti berikut:

1 pek (ada 14 sachet) - RM250

Tetapi...

Jika anda bertindak segera, anda akan dapat tawaran sangat-sangat istimewa!!


5 Barang dalam 1 Harga! Baca sampai habis...

Salam sejahtera buat anda yang sudi singgah blog Fiq yang tak seberapa ni. Apa yang Fiq nak tawarkan di web www.KedaiFiq.com ni bagi produk Double Stemcell keluaran PhytoScience adalah harga promosi yang sangat2 limited.

Fiq percaya ramai yang singgah di sini sedang mencari double stemcell review Offer promosi double stemcell yang murah bukan? Ada yang cari double stemcell di lowyat la, ada yang cari di lelong.com la.. Tak kurang juga ada yang mencari harga murah double stemcell di lazada... 

Ok.. Awak2 semua tak perlu dah pergi lain-lain tempat sebab telah tiba ditempat yang tepat. TETAPI... tawaran ini Fiq open untuk tempoh yang sangat2 terhad. Kenapa? Sebab Fiq tahu ramai nak cuba double stemcell ini untuk tahu kelebihan atau benefit of double stemcell ni kan..

double stemcell bagus ke , double stemcell berkesan , double stemcell cara makan , double stem cell dari syarikat phytoscience , double stemcell elok ke , double stemcell harga , double stemcell harga malaysia ,


Tapi disebabkan harga yang ditawarkan agak mahal, ramai yang ambil langkah, hmm.. biarlah dulu.. nanti lah.. duit x cukup la.

Ada yang tanya Fiq, produk ni sesuai untuk rawat penyakit ape..? Fiq ni dah macam doktor pulak korang tanya macam tu kan.. Ok lah.. Bagi Fiq, double stemcell ni kelebihannya sebagai supplement atau makanan tambahan sahaja. Cuma dari segi nilai perubatan tu, Fiq tak berani nak cakap. Kena rujuk pada yang pakar.

Tapi, dari segi feedback, memang banyak kalau nak kumpul 1 persatu. Korang google je.. Memang berlambak. Ada yang bagi tau berat badan berkurangan (loss weight), ada yang cakap lepas makan double stemcell ni kawan2 cakap kulit makin cantiklah, tak perlu makan ubat kencing manis la, badan lebih bertenaga la..

Apa yang Fiq boleh simpulkan, setiap orang hasilnya adalah berbeza. Mungkin ada yang amalkan untuk kekal bertenaga, ada yang amalkan untuk kecutkan jerawat, nak cerah.. Geng, double stemcell ni supplement. Memang bagus untuk kita amalkan supplement kan...

Oklah.. Pendekkan cerita, Ape yang Fiq nak offer kan pada kawan2 adalah seperti berikut:

1 box Double Stemcell (DSC) - RM100
2 box Double Stemcell (DSC) - RM160
*Freepos seluruh Malaysia

Nak harga lebih murah? Borong! Ye.. Beli secara borong dan fiq akan berikan dengan harga yang sangat murah!!

4 box Double Stemcell (DSC) - RM280 (RM70/box)
*Freepos seluruh Malaysia

Bagi pembelian 4 box double stemcell anda akan dapat PERCUMA 1 box SnowPhyll atau 1 box 2sllim yang bernilai RM250/box (produk keluaran Phytoscience). Anda boleh pilih nak yang mana satu. Kedua2 produk ini ada manfaatnya masing-masing.

double stem cell dari syarikat phytoscience , double stemcell elok ke , double stemcell harga , double stemcell harga malaysia , double stemcell johor bahru , double stemcell kebaikan , double stemcell lowyat , double stemcell untuk ibu hamil ,


Mungkin ada yang cakap, ala Fiq.. Kena beli 4 box ke baru dapat harga istimewa ni?

Ya betul.. Untuk dapatkan harga RM70/box, awak kena beli 4 box. Kalau kurang kemampuan beli secara solo, fiq cadangkan awak kongsi/share beli dengan kawan2.. Lagipun, dengan pembelian 4 box, awak akan dapat FreeGift yang dinyatakan tadi.. Malah, fiq akan bagi EXTRA freegift berupa Garam Mandian ala Body Scrub yang akan membuatkan kulit anda rasa halus mulus je..

double stemcell untuk ibu menyusu , double stemcell untuk jerawat , double stemcell untuk kurus , double stemcell vs sne , double stemcell vs k colly , double stemcell vs shaklee , double stemcell vs aura white ,

Untuk tebus harga promosi ini, just ikut langkah mudah di bawah:

SMS kod promosi berikut sekarang

 DSC3 ke 0107949199

p/s: Lepas anda SMS, anda akan dapat respon pantas dalam kurang 2 minit.. Kemudian, just ikut arahan mudah yang diberikan. Hanya ada 3 langkah mudah sahaja.


Stok double stemcell banyak, tapi amat terhad.. Siapa cepat dia dapat.
double stemcell untuk ibu menyusu , double stemcell untuk jerawat , double stemcell untuk kurus , double stemcell vs sne , double stemcell vs k colly , double stemcell vs shaklee , double stemcell vs aura white ,

Stok double stemcell banyak, tapi amat terhad.. Siapa cepat dia dapat.



Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
March 15, 2014 at 8:46 AM delete

Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

Reply
avatar
December 18, 2015 at 8:04 PM delete

Phytoscience Double Stemcell-Bisnes online
--------------------------------------
Anda perlukan duit? Teringin hidup mewah? Teringin beli barang,Tapi tak cukup duit? Sertai bisnes online bersama kami. 100%Bisnes online. Tak perlu jual barang, Tak perlu ke stokis, Tak perlu hantar barang dan yang paling penting, anda akan dapat bonus yang tinggi dan Income yang LUMAYAN!!! Tiada had umur. Semua orang pun boleh join laa! Asalkan ada fon/laptop+internet. Bisnes ini dibawah syarikat Phytoscience Sdn.Bhd.

--Serba sedikit maklumat tentang syarikat:
-] Phytoscience Sdn.Bhd
-] Tan Sri Lai Teck Peng selaku pengurus(S.S.A.P)
-] Jualan bulanan syarikat sebanyak USD 15 juta (RM50 juta)
-] Wisma yang baru siap dibina bernilai RM13 juta di Bangi

Wisma Phyto Science,Lot 56935,
Jalan 9/8 Seksyen 9,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi, Selangor

--Pakej:
1)Silver@RM310 = Dapat 2 kotak Double Stemcell
2)Gold@RM1825 = Dapat 12 Kotak Double Stemcell
3)Mobile@RM6060 = Dapat 40 Kotak Double Stemcell
*Pilih 1 pakej shja. Produk utk kegunaan diri. Bkn utk dijual*
*Harga pasaran utk dsc ialah rm250 utk 1 kotak.
*Setiap produk dsc telah diinsurankan sbanyak 1juta USD(RM3.4 juta)

--Bonus:
a) Bonus sponsor@penajaan (40%)
b) Bonus role up system
c) Bonus Pairing@pasangan (No limit)
d) Bonus matching (Direct Sponsor)
e) Bonus Unilevel (Direct Sponsor)
f ) Bonus key in (Pakej Mobile)
g) Bonus upgrade (Direct sponsor)

~Bonus sponsor@Penajaan:
1.Anda pakej silver:
- Kawan anda nak join pakej silver, anda dapat rm105
- Kawan anda nak join pakej Gold, anda dapat rm315
- Kawan anda nak join pakej Mobile, anda dapat rm635
2. Jika anda pakej Gold:
- Kawan anda nak join pakej silver, anda dapat rm105
- Kawan anda nak join pakej Gold, anda dapat rm635
- Kawan anda nak join pakej Mobile, anda dapat rm1060
3. Jika anda pakej Mobile:
- Kawan anda nak join pakej silver, anda dapat rm105
- Kawan anda nak join pakej Gold, anda dapat rm1060
- Kawan anda nak join pakej Mobile, anda dapat rm2120
*Setiap 2 orang yang join bisnes ni bawah anda, anda akan dapat bonus pairing.Anda dapat 2 orang, dapat bonus pairing. Dapat lagi 2 orang, dapat bonus pairing. Begitulah seterusnya selagi anda dapat orang.

~Bonus Pairing:
=> Pakej Silver
- Silver+Silver = RM55
- Gold+Gold = RM240
- Mobile+Mobile = RM425
=> Pakej Gold
- Silver+Silver = RM55
- Gold+Gold = RM320
- Mobile+Mobile = RM620
=> Pakej Mobile
- Silver+Silver = RM55
- Gold+Gold = RM320
- Mobile+Mobile = RM950

~Bonus Roll Up:
Contoh: Anda pakej mobile.Ali berada di bawah anda dengan pakej silver. Ali dapat tarik Aishah dengan pakej Mobile. Ali akan dapat rm635(Bonus sponsor). Anda akan dapat RM1485 walaupun anda tak ada kena mengena dengan Aishah (Bonus Roll Up).

~Bonus Key In(Hanya untuk pakej mobile):
Selepas anda membuat pembayaran pakej, anda haruslah didaftarkan ke dalam sistem Phytoscience. Proses pendaftaran ahli baru hanya boleh dilakukan oleh mereka yang berpakej Mobile sahaja.
Daftar Silver = RM13.00
Daftar Gold = RM80.00
Daftar Mobile = RM265.00

Setelah anda didaftarkan ke dalam sistem Phytoscience, sistem akan hantar 1 akaun kepada anda untuk login ke laman rasmi phytoscience.

Anda kurang faham?
Jangan risau! Setelah anda didaftarkan, Kami akan masukkan anda ke dalam group Whatsapp, jadi, anda boleh ajukan soalan dalam group tersebut. Leader2 kami akan guide anda sampai berjaya.

Apa tugas anda?
Anda perlu dapatkan downline sekurang2nya 2 orang untuk balik modal. Kami akan guide anda teknik cepat dapatkan downline , strategi untuk dapatkan income 4-5 angka sebulan beserta Teknik 4LBturbostagetwo.

Anda kurang percaya atau takut ditipu?
Kami mempunyai coach. Jadi, anda boleh set tarikh dan tempat untuk berjumpa.
Apa yang anda tunggu lagi? Tak inginkan perubahan ke?

''Allah tidak akan merubah nasib suatu kaum jika bukan kaum itu sendiri yang merubahnya'' -Surah Ar-Ra'd (13):11

Sebarang soalan boleh ajukan di ruangan komen atau mesej.
Anda berminat? Boleh pm/komen/Whatsapp 0105784279
Anda berminat? Boleh pm/komen/Whatsapp 0105784279

Reply
avatar
July 15, 2016 at 8:49 PM delete

assalamualaikum.. admin, sy nak tnya.. masih boleh dapat ke harga 70/box kalau nk borong? contohnya kalau sy angkat 10 kotak agak2 berapa harga per kotak yg admin jual

Reply
avatar

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner