Assalamualaikum & Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Cara Plan Marketing Double Stemcell - Phyto Science Malaysia

Terima kasih sudi singgah di post ini untuk mendapatkan info mengenai PhytoScience. Untuk langkah selanjutnya, sila pilih salah satu butang di bawah untuk dapatkan info lebih lengkap.




1) Promosi Istimewa Double Stemcell Murah Untuk Pengunjung www.KedaiFiq.com





2) Pelan Pemasaran PhytoScience Double Stemcell






=====================================================

Nak Dapatkan Kod Diskaun Promosi? Scroll ke bawah:



























































































































Previous
Next Post »

37 comments

Write comments
January 11, 2014 at 8:02 AM delete

Aina, tenx atas teguran.. tersilap tulis aritu.. btw, sy da edit semula.. Tenx tau...

Reply
avatar
January 11, 2014 at 8:03 AM delete

Mana2 yang berminat join biz phyto science ni, boleh hubungi fiq di talian 0107949199 ye..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 14, 2014 at 1:04 AM delete

minat p xde modal kuangkuangkuang

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 20, 2014 at 8:39 AM delete

salam.. MLM ni tak perlu jual barang ke? kurang paham,.. hehe

Reply
avatar
January 20, 2014 at 5:05 PM delete

Berminat sgt tp nak tahu lebih detail..tak berapa nk faham sgt psal marketing ni..

Reply
avatar
January 26, 2014 at 12:41 AM delete

Salam Fiq, sy berminat nak join. Sy guru di puchong, selangor. Baru test mkn stemcell ni beberapa hari, tapi susah nak beli sbb tumpang kawan2 lain beli. so, ingat nak jad dealer d sekolah. minta bantuan, camana nak mula...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
February 3, 2014 at 4:08 PM delete

assalam fiq. sy suka dgn cara fiq. nampak telus. ttp blh sy tahu lbh lanjut ttg kehalalan produk double stemcell dan produk lain2? maaf jgn salaah fhm yer..sy tiada niat utk kondem atau apa2..sy cuma ingin dptkn kepastian berhubung perkara ini memandangkan sy ada terbaca post dr pihak berkuasa berkenaan isu halal jakim pd produk ni. mohon penjelasan fiq utk bantu sy berhubung isu ini kerana sy berminat cumanya sy perlu pastikan dlu isu halal ini kerana ia berkaitan punca rezki & produk yg akn mnjd sebahagian darah dgg kita. harap fiq melihat persoalan sy dr sudut positif dan sedia membantu. terima kasih.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
February 22, 2014 at 8:58 AM delete

Assalam... boleh saya tahu kenapa syarikat phytoscience ni hanya wujud di Malaysia sahaja sedangkan didakwa produk ini berasal dan dimajukan dari Switzerland? Cari website products ni... semua domain dia dari Malaysia? Kat luar negara pakai nama lain ka? Boleh sesiapa jelaskan?

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
February 22, 2014 at 9:01 AM delete

Kikiki... yang nama Bella ni cantas potential cust kat blog orang lain... HEBAT

Reply
avatar
February 24, 2014 at 2:11 AM delete

Anon, xpe.. fiq da remove pn.. dia terdesak dapat sale la tu sampai sanggup wt mcm tu.. tumpang populariti blog org.. hehe
.

Reply
avatar
February 24, 2014 at 2:13 AM delete

X perlu jual barang? Depends. Kalau kaki jual, bole jual.. xde masalah.. kalau kaki buat network, silakan.. mana2 pn bole.. mcm fiq more kpd pnjualan produk.. :-)

Reply
avatar
February 24, 2014 at 2:17 AM delete

Riri, utk lebih detail bole hubungi kami di talian yg diberikan. Semoga dpt membantu..

Reply
avatar
February 24, 2014 at 2:18 AM delete

Persoalan ni fiq xdpt nk jwb.. kena ada mereka yg berpengalaman utk penjelasan..

Cuma jika ada yg berminat nk order, bole hubungi agen kami. Insha Allah stol ready..

Reply
avatar
February 24, 2014 at 2:28 AM delete

Tq krana memberikan respon yg positif.. mengenai isu yg hangat skrg ni, fiq pn xtau nk ckp ape.

Sebab fiq bkn org kuat syarikat.. Fiq hanya pengedar biasa..

Mengenai isu halal tu, tidak dinyatakan yg produk ni haram. Selagi xde statement rasmi menyatakan produk ni haram dimakan oleh org islam, fiq sedia menjual ye lg.

Tapi kalau disahkan haram, fiq akan delete entry ni..

Isu penipuan tu, fiq pn susah nk jawab. Org nk ckp tipu itu ini, rata2 feedback yg fiq dpt dr pengguna produk double stemcell ni, Alhamdulillah.. byk yg positif.. fiq x over claim mcm sesetengah leader yg menyatakan seolah2 produk ni ajaib.

Pada yg dah amalkan dan rasa ok, bole repeat order dengan fiq..

Tp kalau ada rasa syubhah atau was2, sebaik ye ditinggalkan..

Kalau minat nk order atau jd pengedar, bole hubungi num yg tertera atau hubungi fiq direct ke 0107949199.

Bole add kat whatsapp, atau wechat..

Wechat id: qasehbeauty

Pada yg nk marah2 atau kutuk2, jangan la buat kt blog fiq.. fiq x ganggu pn periuk nasi anda..

Ikhlas,
Fiq QasehBeauty

Reply
avatar
February 24, 2014 at 2:45 AM delete

Apa yg fiq offer sebelum ni adalah setiap agen yg berdaftar dan berminat nk buat biz ni, fiq akan masukkan no hp dia kt entry ni atau entry double stemcell yg lain..

No anda fiq akan rotate dengan no2 agen yg lain.. mungkin rotate selang 4-5 hari setiap agen. Tp fiq akan tgk n bg peluang pd agen yg respon bagus pd prospek atau customer..

Kalau bagus servis anda spt cepat respon, fiq akan letak no fon anda lama sikit. Fiq x janjikan bulan dan bintang anda akan dapat prospek yg mcm mana. Selebih ye bergantung pd usaha anda..

Jd potensi dpt prospek tu tinggi. Sebab ramai juga pengguna yg cari produk ni utk dibeli. Utk entry yg ini sehari cecah lebih 200 pageview.. kita jangkakan antara 50 - 100 unik visitor sehari singgah kat blog ni.. semua ye datang atas carian keyword biz phytoscience n biz double stemcell di google..

So jgn sia2kan peluang yg ada.

Berminat utk jadi agen? Bole hubungi fiq di talian:

0107949199

Atau bole Hubungi no yg tertera dlm entry di atas..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
February 24, 2014 at 10:04 AM delete

Maaf mencelah....jika xsilap pengasas produk di dr malaysia.. bukan dr swiss... org malaysia berbangsa cina

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
March 5, 2014 at 1:01 PM delete

mcm mana mau buat tempahan produk tu

Reply
avatar
May 3, 2014 at 9:33 PM delete

Hmm..trdapat kemusykilan dgn dsc..plant stem cell hanya blh regenerate epidermal stem cell..tp mcm mana segala penyakit blh sembuh even x berkait dgn kulit pn..minta pencerahan sbb xde keterangan yg jelas even dlm website dsc sendiri..tq

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 8, 2014 at 4:12 PM delete

adakah Michelle Obama, Jeniffer Lopez dan Helen Mirren membeli produk ini dr pengedar Malaysia?

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 9, 2014 at 8:07 AM delete

PHYTOSCIENCE SCAM !!!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 15, 2014 at 11:07 AM delete

Nak cari double stemcell

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 21, 2014 at 8:21 PM delete

Salam.....
Wife beli dgn kawan produk ni kat kotak ada Halal Jakim & KKM. Bila check kat pihak berkenaan takde pulak kelulusan. Minta jelaskan perkara ini sbb melibatkan kesihatan org yg menggunakan produk ni.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
June 27, 2014 at 12:30 AM delete

Tumpang tanya... kalau sehari tu saya dpt dua org.... pastu dpt bonus 50 ... keesokan hari saya tak dpt org ,, bonus 50 di tambah lagi ke tak...??

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 24, 2014 at 3:57 PM delete

pengasas syarikat phytoscience adalah dato seri lai teck peng..phyto adalah pengedar produk sahaja bukan pengeluar..produk diasaskan oleh dr dari swiss bernama dr fred zuli..dan di packingkan di malaysia..phytoscience telah dilantik utk menjadi pengedar tunggal..di malaysia dipanggil double stemcell..kalau kat negara lain ada stemcell juga tapi nama lain. =)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 24, 2014 at 3:59 PM delete

bila kita type double stemcell mmg akan domain dia kat Malaysia..hanya phytoscience aje yang nama dia Double stemcell..phytoscience ni anak malaysia yang tubuhkan. =)

Reply
avatar
October 1, 2014 at 9:52 PM delete

Triple Stemcell dengan kandungan stemcell tanaman dan buah yang ada di dalamnya memiliki banyak manfaat yang luar biasa bagi kesehatan dan kecantikan kulit Anda, berikut beberapa manfaat Triple Stemcell yang akan Anda rasakan jika menggunakannya :
• Memutihkan kulit dan meratakan warna kulit
• Melembabkan kulit, membuat kulit lebih kenyal
• Mengecilkan pori-pori, membuat kulit lebih padat
• Mengurangi keriput, membuat kulit lebih muda
• Membuat kulit lebih cantik
• Meningkatkan elastisitas kulit
• Mengatasi flek-flek hitam
• Mengatasi jerawat
• Sebagai antioksidant bagi kulit
• SPF25 Perlindungan dari sinar matahari
• Menjaga kulit segar dan lembab
• Meningkatkan vitalitas sel kulit sehingga membuat kulit lebih kuat
Berikut penjelasan cara pakai Triple Stemcell :
• Triple Stemcell ini digunakan untuk bagian luar tubuh.
• Spray-kan ke bagian yang ingin lebih kencang/diregenerasi.
Disemprotkan sebelum tidur dan/atau sesudah bangun tidur.
• Dianjurkan untuk menyemprot dengan memberi jarak dari wajah
• Pada dasarnya digunakan 2 kali sehari yakni pada pagi dan malam, atau dengan periode yang lebih pendek bagi yang menginginkan efek yang lebih kuat.
• Penggunaan lebih sering juga diijinkan utk mendapatkan hasil yg lebih baik, karena ini adalah produk herbal.
• Hindari kontak mata, apabila terkena mata segera bilas dengan air
• Jika tertelan, segera minum air putih yang banyak
Berat: 160 gram
Isi: 100 ml
Harga : 300.000,00
(belum termasuk ongkos kirim)
Informasi dan Pemesanan:
Leny
Jl. Alhawi No.1 Kp. Bulak Rata Rt.04/07 Kel. Pondok Rajeg Kec. Cibinong Kab. Bogor
Tlp. 021-87915341
Hp. 083898225950 – 08979493119 – 087781459258 – 085697018207
WhatsApp: +6287779232886
Pin BB: 7DEC1E90

Reply
avatar
ida
AUTHOR
November 10, 2014 at 6:26 PM delete

Pning ur nk cri membe huh

Reply
avatar
January 4, 2015 at 1:44 PM delete

Produk ni ada dirantau asia...singapura,brunei,indonesia,vietnam,thailand,dan lain2 negara

Reply
avatar
January 4, 2015 at 1:51 PM delete

Maaf mencelah,double stemcell ialah gabungan 2 sel buah-buahan, sel anggur mengandungi anti-oksidan yang tinggi dan juga radikal bebas untuk perlindungan sinaran uv
Manakala sel epal mengandungi berupaya untuk menyembuhkan luka2 di anggota tubuh badan dalam masa yg singkat(bergantung pada besar atau kecil)....

Reply
avatar

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner