Assalamualaikum & Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Nak Repeat Order Catuaba? Beli Online Je Mudah!



Nak Repeat Order Catuaba?

Beli Catuaba Secara Online Di Blog Ini!! Sebelum tu, saya nak ucapkan Assalammualaikum kepada rakan2 yang sudi singgah di sini. Sebelum kawan2 teruskan pembacaan, nak dimaklumkan bahawa entry kali ini mengandungi sedikit bahan2 untuk bacaan 18 tahun ke atas. Harap maklum.

stokis catuaba pahang, catuaba perak, catuaba kuching, catuaba sabah, catuaba kelantan,

MEMPERKENALKAN:

catuaba shah alam, catuaba stokis, catuaba testimoni, pengedar catuaba di johor bahru,

Catuaba? Mungkin terlintas di fikiran anda sekarang ni, ape bende catuaba ni kan? Atau mungkin pada mereka yang pernah mencuba produk catuaba ini tahu apakah kekuatan daripada hasil penggunaan produk ini. 

Untuk entry kali ini, saya cuma nak buat pendek sahaja. Siapa2 yang belum pernah tahu apa itu catuaba, anda bolehlah buat carian atau search di pakcik Google dengan kata kunci, "testimoni catuaba" atau "catuaba testimonial" atau "khasiat catuaba" atau macam2 lagi. Yang penting, masukkan keyword catuaba tersebut ok? So, entry ni khas untuk pengguna catuaba yang berpuas hati dan nak repeat order sebab mereka lebih tahu hasil penggunaan produk ini pada diri mereka.

catuaba online, beli catuaba secara online, catuaba+testimoni, pengedar catuaba, testimonial catuaba,

Jeng... Jeng... Jeng... So kawan2 da dapat tangkap apa fungsi catuaba ini? Yup! Catuaba ini berfungsi untuk membantu mereka yang mempunyai masalah tak tahan lama atau cepat pancut atau pancutan pra-matang. Dalam erti kata lain, CEPAT TEWAS BILA BERSAMA SI ISTERI...

Meh lihat petikan akhbar yang saya nak share kan ini:

catuaba online, beli catuaba secara online, catuaba+testimoni, pengedar catuaba, testimonial catuaba,

Dan lihat apa kata mereka:

catuaba kuala lumpur, beli borong catuaba, catuaba review, kesan catuaba,


KEAJAIBAN CATUABA, stokis catuaba pahang, catuaba+kesan+sampingan, catuaba malaysia,

catuaba testimonial, gambar testimoni catuaba, catuaba perlis, catuaba perak, catuaba sabah

catuaba melaka, stokis catuaba, pengedar catuaba, promosi catuaba

Nak tengok banyak lagi testimoni produk catuaba ni? Cuba kawan2 cari di search di Google dengan keyword Catuaba Testimoni, inshaa Allah, berduyun2 testimoni yang ada. Saya tak nak letak banyak2 testimoni kat sini sebab entry ni memang khas untuk mereka yang nak repeat order beli Catuaba Power ni.

Pada mereka yang baru nak order, tiada masalah. Anda juga dialu-alukan.

pengedar catuaba perlis, catuaba kelantan, catuaba terengganu, catuaba kota bharu, catuaba kemaman, catuaba dungun, catuaba pahang

JOM BUAT BELIAN SEKARANG MELALUI FH QASEH BEAUTY.

HARGA ASAL 1 KOTAK CATUABA:

RM149

PROMOSI TERHAD!! KUOTA 100 B 17 BOX SAHAJA LAGI! 


PROMOSI TERBARU!!!

"1 BOX HANYA RM120"
(update: 16/09/2015)


Setiap kotak mengandungi 9 peket catuaba yang superb!!


 "Takut La Nak Beli Online. Takut Kena Tipu. Ada Jaminan Barang Sampai Tak?"

Jika anda ragu-ragu untuk membeli dari kami, sila lihat pada ruangan SIAPA FH QASEH BEAUTY pada bahagian header blog ini. Kami mendaftarkan perniagaan kami dengan SSM dan kami memberi JAMINAN 100% produk anda sampai mengikut alamat yang telah anda berikan.

Bukan Catuaba sahaja produk yang telah kami jual, malah produk-produk kesihatan dan kecantikan yang lain. Kalau kawan2 rajin, usha2 la blog ni ye. Mana tahu berminat dengan produk yang lain juga.. Hehe..

Ok.. Kalau berminat untuk buat repeat order produk Catuaba ini, sila lakukan 3 langkah mudah di bawah:
Cara Bayar - Hanya 3 Langkah Mudah

Langkah #1 - Bayar Mengikut Pilihan Kotak Yang Anda Minat Nak Tempah: 
1 Kotak Catuaba - RM120 (9 peket)
2 Kotak Catuaba - RM220 (18 peket)
3 Kotak Catuaba - RM300 (27 peket)

***


FREE POSTAGE!!!
"LEBIH JIMAT, LEBIH BERBALOI..."

#PASTIKAN ANDA BELI PRODUK YANG ASLI SAHAJA...

Makluman:
* Produk Yang Kami Jual DIJAMIN KEASLIANNYA / ORIGINAL dari pihak syarikat.

beli online catuaba, kandungan catuaba, repeat order catuaba

Depositkan JUMLAH (BERGANTUNG PADA SET PILIHAN ANDA) tersebut ke akaun bank berikut menggunakan perbankan internet* / deposit bank atau ATM Transfer.
....
Bank
Nama
No. Akaun
bayar guna cimbclicks
FH QASEH BEAUTY
01210000447103
bayar guna maybank2u
FH QASEH BEAUTY
551294602779

* Anda digalakkan membuat pembayaran melalui perbankan internet (Maybank2u / CIMB Clicks). 
 ..
* PENTING!! Masukkan emel qasehbeauty17@gmail.com dalam ruangan e-mail penerima bayaran jika anda menggunakan M2U / CIMB Clicks.

Langkah #2:
Bagi pengesahan LEBIH PANTAS, Sila SMS kan maklumat anda mengikut format berikut:

NAMA, ALAMAT, JUMLAH BAYARAN, MASA & TARIKH BAYARAN, JUMLAH KOTAK YANG INGIN DIBELI.

Cth:
FEKRY HAIDZIR, NO 99 JLN SEKUPANG BIRU, PERJIRANAN 8, 81700 PASIR GUDANG, JOHOR BAHRU, JUMLAH RM230, 11/10/2014, 08.11PM, 2 BOX CATUABA


DAN HANTAR KE: 0107949199
  
Langkah #3:
Tunggu pengesahan dari pihak kami. Untuk makluman, pembayaran yang dibuat sebelum jam 12pm (hari bekerja), pesanan anda akan diposkan pada hari yang sama menggunakan poslaju. Jangka masa sampai antara 1-3 hari bekerja.

Kepada pelanggan yang telah membuat pembayaran/pembelian, saya dahulukan dengan ucapan terima kasih dan ini akad jual dari saya ye,

"SAYA JUAL"

===============================
Previous
Next Post »

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner