Assalamualaikum & Selamat DatangSelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS / Whatsapp nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

[SEBARKAN INFO INI!!] "Itu Bukan Saya"Sama ada berita ini benar atau tidak, Fiq nak ambil langkah berjaga-jaga. Bukan Fiq aje. Kawan2 jugak patut ambil langkah yang sama. Fiq kongsikan artikel ringkas ini dengan harapan, andai satu hari nanti berlaku seperti yang didakwa, itu bukan Fiq atau pihak FH QasehBeauty.

Harap info ini bolehlah disebarkan pada kawan2 yang lain di FB anda. Fiq percaya sebab zaman sekarang ni bukan aje FB, website kerajaan yang canggih manggih dan perbankan pun boleh kena hack, inikan pula setakat FB.. Betul tak? So, sebelum dituduh dan dipandang serong, jom sebarkan cepat2 makluman ini...

Sumber: Facebook


LIKE & SHARE

Previous
Next Post »

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner