Assalamualaikum & Selamat DatangSelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS / Whatsapp nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Beza VCOA Treenea Dengan VCO LainMinyak Kelapa Dara (VCO) yang diperolehi dari Treenea mempunyai banyak khasiat dan manfaat kesihatan kepada tubuh badan manusia kerana ia mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi dibandingkan dengan minyak kelapa dara lain. 
Ia dihasilkan dari proses yang tidak menggunakan haba dan formulanya yang telah dikaji secara teliti dan terperinci menggunakan 100% pati kelapa dara organik yang bebas dari kolesterol.
 
APAKAH PERBEZAAN TREENEA BERBANDING YANG LAIN?

Antara kebaikan VCO Treenea adalah ianya merupakan VCO Antioxidants dengan formulasi tambahan kaya dengan Vitamin E (a-tocopherol), Vitamin A (retinol) dan vitamin D (cholecaciferol) yang diperlukan oleh tubuh badan manusia. 
Vitamin A dan E juga dipercayai boleh bertindak sebagai ejen antioksidan yang mempunyai kebolehan memerangkap radikal bebas dan kajian penyelidikan menunjukkan ia berkebolehan mencegah penyakit kanser serta penyakit berkaitan jantung. 
(ADA 60 BIJI SOFTGEL VCO TREENEA/BOTOL)
BERADA DI PASARAN BERMULA 1 JANUARI 2013..

 VCO ANTIOXIDANTS TREENEA..
HARGA TERMASUK POS:
RM46 SEMENANJUNG 
RM50 SABAH/SARAWAK 
Untuk info lanjut, kalau uols nak beli produk ni, boleh call saya (Jie) atau LIKE fanpage kami. Infonya seperti berikut:
HP : 012 358 9846 (Jie)
FB : Lovelys Beautys 
Previous
Next Post »

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner