Assalamualaikum & Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Tutorial Dapatkan Old Chat Box Kat FaceBook...



Kawan2... Fiq nak share satu tutorial yang mungkin dapat membantu kawan2 terutamanya mereka yang ske berchatting dalam Facebook kan... Sebelum tu, kalau kawan2 rasa tutorial Fiq kali ni amat diperlukan atau memberi manfaat pada kawan2 Facebook korang yang lain, fiq minta jasa baik korang just klik SHARE kat button atas tu ye...

Ok, Fiq akan ajar secara step by step ye.....

Langkah 1: Kawan2 klik link ini - http://spyme.in/oldchat.php

Ianya akan membawa ke page seperti ini:


Langkah 2: Jika anda pengguna mozilla, anda klik je button pada mozilla.. Kalau google chrome, klik download pada google chrome... Sebagai contoh, fiq pilih download untuk mozilla... Ianya akan membawa anda kepada page ini:


Langkah 3: Klik Add To Firefox... (si kotak kuning tu... bukan otak kuning yerk...)


Langkah 4 : Klik Allow....


Langkah 5: Tunggu untuk dalam tempoh seketika, akan keluar satu tab untuk anda Install Now... Klik je kat situ...

Selepas langkah2 di atas, akan keluar satu box menandakan ianya telah sukses..!! sukses...!! di install ke Add Ons Manager anda....


Ok geng... Stelah itu, kawan2 da boleh restart semula mozilla kawan2 dan ini hasilnya...... KLIK PIC UTK BESARKANNYA...



Nah... kan dah kembali seperti chat yg dulu... Pasni kembali rancak la berchatting gamaknya... Ahakkss... K kawan2, kalau rasa entri kali ini berguna utk kawan2 FB korang, klik je SHARE kat Facebook korang ek.. Bak kata Najwa Latif, Cinta Muka Buku... Hehehehe.... Terbaiklah.....

Ikhlas, 


Fiq Haidzir


Previous
Next Post »

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner