Assalamualaikum & Selamat DatangSelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS / Whatsapp nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Mengapa masih gagal menjana pendapatan melalui Nuffnang?
Salam sejahtera buat follower2 blog Fiq,

Apa khabar korang sumer? Fiq harap korang berada dalam keadaan yang baik-baik sahaja. Pernahkah korang terfikir kenapa masih ramai yang gagal menjana duit di blog?

Salah satu sebab mungkin kerana information overloaded.
Ada pula sesetangah orang yang lansung tidak membeli apa-apa panduan dan mencuba sendiri.

Kowang plak terletak dalam kumpulan yang mana?

Jika kowang berada di salah satu kumpulan di atas dan sudah berjaya menjana duit di blog, tahniah Fiq ucapkan. Jika belum, mari Fiq kongsi sedikit kenapa gagal?

Ada beberapa sebab kenapa gagal menjana duit di blog:

#1) dengan informasi yang terlalu banyak (information overloaded) menjadikan kita tak tahu hendak bermula dari mana. Masalah ini terjadi kerana terlampau banyak produk yang menceritakan perkara yang sama. Semuanya nampak lebih kurang sama menyebabkan kita keliru untuk bermula.

#2) tanpa produk lansung juga boleh menyebabkan kegagalan. Dengan hanya mencari di enjin carian Google kita juga boleh pelajari pasal buat duit di internet. Masalahnya informasi yang ada tidak disusun dengan rapi dan terdapat teknik-teknik rahsia yang tidak didedahkan dengan percuma

Terdapat beberapa cara PANTAS menjana duit di blog… Ini dikongsikan oleh seorang IM yang sangat hebat dalam dunia pemasaran internet iaitu saudara Amirul Hafiz.


== >> http://www.tinyurl.com/RahsiaNuffnang
Klik Jika Anda Ingin PENDAPATAN DARI NUFFNANG

Salam sukses!

Fiq Haidzir
Previous
Next Post »

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner