Assalamualaikum & Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Lirik Lagu : Tak Ku Sangka Tak Ku Duga by Apit Ft Appy + Download Mp3


Iklan: Inginkan Kulit Bebas Mekap? KLIK SINI
=======================================

tak ku sangka tak ku duga, lirik lagu apit, lirik takku sangka takku duga, dah ku cuba pertahankan, cintamu bagaikan rembulan

Lirik Tak Ku Sangka Tak Ku Duga by Apit Ft Appy + Download Mp3

malam...
ku tidur tak lena
teringatkan dirimu
terimbas kembali kenangan lalu

mengalir air mataku
menemani malam sepiku
ku rindu saat bersamamu
sukarnya ku untuk melupakanmu

dahulu engkau berikan cinta
mengapa kini engkau berubah
manakah janji akan setia menanti
jikalau engkau tak lagi cinta
katakan saja aku tak kisah
dari kau terus membuat ku menunggu 

tak ku duga
perpisahan yang akan melanda
dah ku cuba
pertahankan
namun dirimu pergi jua

cintamu bagaikan rembulan
yang hadir bila malam menjelang
kau hilang bila siang mendatang
begitulah sikap mu oh syg

kau lontar cintaku ditepian
ku bagaikan hanyut di lautan
yang lemas di dalam percintaan
dipukul gelombang keresahan

dahulu engkau berikan cinta
mengapa kini engkau berubah
manakah janji akan setia menanti
jikalau engkau tak lagi cinta
katakan saja aku tak kisah
dari kau terus membuat ku menunggu

tak ku sangka
tak ku duga
perpisahan yang akan melanda
dah ku cuba
pertahankan
namun dirimu pergi jua 

cintamu bagaikan rembulan
yang hadir bila mlm menjelang
kau hilang bila siang mendatang
begitulah sikap mu oh syg

kau lontar cintaku ditepian
ku bagaikan hanyut di lautan
yang lemas di dalam percintaan
dipukul gelombang keresahan

mengalir air mataku
menemani malam sepiku
ku rindu saat bersamamu
sukarnya untukku melupakanmu






Pernah dengar Lagu Andai Hatiku Bersuara by Chomel? Siap dengan lirik tau..

tak ku sangka tak ku duga, lirik lagu apit, lirik takku sangka takku duga, dah ku cuba pertahankan, cintamu bagaikan rembulan

Meh klik kat bawah ni:

Lirik Andai Hatiku Bersuara - Cover by Chomel
Previous
Next Post »

19 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
September 10, 2011 at 12:03 AM delete

bestnye lagu nie lagu baru ke

Reply
avatar
September 11, 2011 at 10:43 AM delete

nop la.. lagu ni da lame.. cuma semakin lama, semakin ramai yg minat lagu macam ni..

memang layan sgt2.. n lagu ye penuh dengan makna...

Reply
avatar
kakngah
AUTHOR
September 24, 2011 at 9:12 PM delete

ske cgt2 lgu ni.....

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
September 28, 2011 at 8:58 AM delete

mmg best pon lagu ni...kene ngan aku huhu

Reply
avatar
Shah!
AUTHOR
September 28, 2011 at 9:31 PM delete

Terbaik r lagu nie.. confirm lyan!

Reply
avatar
BAng_BobOL
AUTHOR
October 28, 2011 at 9:05 PM delete

boleh kase ke kord lagu nie bro..?

Reply
avatar
lia
AUTHOR
November 2, 2011 at 11:09 AM delete

best gilew lagu u i minat gilew ....
i terinagt kt ex lame i ...

Reply
avatar
lia
AUTHOR
November 2, 2011 at 11:13 AM delete

apa2 pon u mg the best......

Reply
avatar
January 22, 2012 at 4:34 PM delete

wanie, awak salah... penyanyi asalnya adalah Apit ft Baronbros... dorang dari singapore...

Reply
avatar
hazrin
AUTHOR
February 9, 2012 at 7:50 PM delete

penyanyi asal die mmg apit kan?? tp apit nie bkn artis kan? diroang reka lagu nie....so skang lagu ni jd mkin popular bile saleem buat single terbaru die....tol x?? :)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
February 22, 2013 at 6:03 PM delete

seyezz!!! shukeww!! sgt lGu Neyh!! TerBek! Tq La Sbb WaT LiRik! LeH nYnyi SaMe :)

Reply
avatar
February 28, 2013 at 12:52 AM delete

Most welcome.. bukan ape, at least korang leh senang sikit nak nyanyi ikut lirik.. tak la hentam je.. hehehe

Reply
avatar

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner