Assalamualaikum & Selamat DatangSelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS / Whatsapp nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Lawak Mahkamah

<---Tolong Klik Share      Salam satu Malaysia buat pengunjung-pengunjung blog Fiq ni.. Harini agak special kan? Perasan tak? Ke perasaan? Ahah... Tarikh harini la.. 10/10/2010... Ramainya melangsungkan hari perkahwinan harini kan... Banyak tak dapat jemputan? Fiq banyak gak dapat, tapi tak dapat nak join.. Kesian kat dorang.. Apa yang Fiq nak kongsi untuk post kali ni untuk tatapan para pengunjung adalah sedikit cerita santai, lawak2.. Agak-agak kalau buhsan-buhsan tu, bolehlah gelak sikit.. Hehehe.. Entry pendek ni kalau nak copy paste pun, copy ler.. Sebab Fiq pun copy dari komen kat FaceBook... Alaaaahhhaaaiiiiii...

Dalam suatu perbicaraan di  Mahkamah.. Hakim meminta pesalah berdiri untuk diperdengarkan tuduhan.
"Saudara didakwa membunuh ...seorang guru dengan menggunakan gergaji" kata hakim. Dari belakang terdengar seseorang berteriak...
"Jahanam!!!"
 
"Bawa bertenang. Ini Mahkahmah!" bentak hakim. Hakim kemudian membacakan lagi tuduhan... "Saudara juga didakwa melakukan pembunuhan terhadap seorang penjual akhbar dengan menggunakan pisau..!" "Celaka!!!" teriak pengunjung tadi. "Tenang, Bawa tenang!" teriak hakim dengan keras.
"Dan.. saudara juga dituduh melakukan pembunuhan terhadap seorang posmen dengan menggunakan parang..!" kata hakim.
 
"Keparat!!!" teriak pengunjung tadi tanpa boleh ditahan. Dengan geram Hakim berkata, "Jika anda tidak boleh berikan alasan kenapa anda berperangai seperti ini.. saya akan perintahkan anda di masukkan ke Hospital Bahagia atas kesalahan menghina mahkahmah!"
 
"Maaf.. Yang Arif..." pengunjung tadi berkata... "Saya adalah jiran pesalah... Sebenarnya setiap kali saya ingin meminjam gergaji, Pisau dan parang... dia selalu cakap... tidak ada!"


KLIK DI >>SINI<< KALAU ANDA MINAT BISNES, TAPI TAK SUKA CARI ORANG. MACAM MANA NAK BUAT "ORANG YANG CARI ANDA!!"

ATAU

DAPATKAN PROMOSI DISKAUN PRODUK UNIK YANG TERBUKTI BERKESAN UNTUK PELBAGAI PENYAKIT KRONIK DI >>SINI!!<<
Previous
Next Post »

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner