Assalamualaikum & Selamat DatangSelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS / Whatsapp nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Di Sebalik Klip Wali Band - Tomak ( Tobat Maksiat ) Dengan Lirik Lagu.

Post kali ini Fiq nak berkongsi satu video yang Fiq rakam sendiri dan upload ke YouTube. Tanpa disangka-sangka, viewers mencecah hingga hampir setengah juta. Ramai yanbg tertanya-tanya siapakah dia di dalam video tesebut.

Niat Fiq rakam video ini hanyalah untuk mengajak teman-teman ke arah kebaikan. Mungkin masa rakaman video tersebut agak terkinja-kinja. Maklumlah, Fiq hanya mengikut rentak lagu. Cuma Fiq ingin tekankan adalah pengisian dalam lagu tersebut.

Fiq bukanlah orang yang tepat untuk bercerita tentang agama. Tetapi sekadar buat yang termampu, rasanya tak salahkan? Jadi, Jom Enjoy Video Ini Tanpa Was-was.. Dah macam slogan minyak zaiton pula kan... Hehehehehe...

Kalau sudi, share la video ni di blog anda. Yup, memang agak segan bila kisah sebenar terbongkar, harap janganlah bagi komen yang kasar atau kesat. Ok, jumpa di post yang lain ya!!

Psstt: Kalau nak tgk video ni, double klik ye... sebab takut terganggu dengan background song blog ni.. =) Selamat Menonton!
KLIK DI >>SINI<< KALAU ANDA MINAT BISNES, TAPI TAK SUKA CARI ORANG. MACAM MANA NAK BUAT "ORANG YANG CARI ANDA!!"

ATAU

DAPATKAN PROMOSI DISKAUN PRODUK UNIK YANG TERBUKTI BERKESAN UNTUK PELBAGAI PENYAKIT KRONIK DI >>SINI!!<<
Previous
Next Post »

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner